Арахісово шоколадна паста з додаванням меду – простий рецепт. Готуємо смачний та корисний замінник Нутелли в домашніх умовах, який підходить для споживання і як самостійний продукт, і як намазка на хліб.
Для приготування шоколадної пасти за рецептом вам знадобляться:
- очищений смажений арахіс (не солоний) – 1 стакан на 200 мл
- мед – 1,5 ст. ложки
- кленовий сироп та цукор – по 1/2 ч. л.
- чорний шоколад (звичайний солодкий, не екстра) – 1 шт.
- соняшникова олія – 2 ст. л.
- сіль – 1 щіпка
- кип’яча вода – за потреби
Щоб приготувати арахісово-шоколадну пасту, дотримуйтесь рецепта:
1. Поламайте шоколад на шматочки та помістіть їх у металеву ємність. Розтопіть на водяній бані: для цього ємність ставиться у широку металеву миску з гарячою водою.
2. Завантажте у блендер всі інгредієнти, включно з розтопленим шоколадом, але без води.
3. Ретельно перемішайте все у блендері до отримання однорідної маси. Продовжуйте додавати води, допоки не отримаєте необхідну консистенцію густої шоколадної пасти.
Арахісово-шоколадна паста за простим рецептом готова.
Смачного! 🙂
Більше веганських рецептів на кожен день.
Залишити відповідь